Hızlı Kilo Verdiren Doğal Zayıflama Yolları

Bu yazımızda doğal yollardan nasıl hızlı kilo verebilirsiniz onu anlatacağız. Kilo vermek için birçok yöntem denemiş olabiliriniz. Sadece fazlaca kolay ve naturel yöntemlerle sağlığınız için risk almadan zayıflamanız mümkün.

Şimdi unuttuğumuz bazı şekilleri hatırlayalım:

Bolca su içmek zayıflatır.

Bu oldukça doğrudur. Sadece abartıya kaçmamalısınız. Bir çok da zarar verici olabilmektedir. Peki, ayarımız ne? Yiyeceklerden 15-20 dk. ilkin bir buçuk su bardağı su içmelisiniz. Günde ortalama 10 su bardağı su içmiş olmanız gerekir. Su toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar. Kalorisi sıfırdır ve tokluk hissi verir. Mükemmel bir zayıflama içeceğidir. Soğuk su mu sıcak su mu derseniz; mide soğuk suyu vücut ısısına çıkarmak için daha çok kalori harcar. Bu açıdan soğuk su içmek zayıflamada daha etkilidir diyebiliriz.

Egzersiz yapın.

Spor yapmak, egzersiz yapmak zayıflamaya destek sunar. Kalori yakmanızı sağlar ve vücudunuzu toparlar.

Günde 5 öğün yiyin.

Kahvaltıda yenilen besinler kilo yapmaz, enerjiye dönüşür. Bu yüzden aşırıya kaçmayın fakat kahvaltınızı sağlam yapın. Öğle yemeğinden ilkin bir ara öğününüz olsun. Bu küçük bir atıştırma olmalı. Meyve yiyebilir, yağsız süt içebilirsiniz. Öğle yemeğinde karbonhidrat ağırlıklı gıdalar tüketin.

Akşam yemeğinden ilkin ikindi vakti benzer biçimde yarım bardak greyfurt suyu için ve kraker atıştırın. Akşam yemeğiniz protein ağırlıklı olmalı. Proteinli gıdalar uzun süre tok meblağ. Yatma vaktinize kadar bir şey yememeye dikkat edin. Geç vakitlerde yenilen yiyecekler kilo almanıza sebep olur.

Porsiyonlarınız ufak olsun. Yediğiniz gıdaları tabaklarınıza azca koymak zor olacağından tabaklarınızı küçültmeniz daha mantıklıdır. Olabildiğince naturel beslenmelisiniz. Besinlerin kalorisine de dikkat etmeniz gerekiyor.

Kendi sorularınız, deneyimleriniz ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden okuyucularımız ile paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status