Dudağı Dolgun Gösteren Makyaj Tüyoları

Dudağı Dolgun Gösteren Makyaj Önerileri

Günümüzde pek çok kadın dudaklarının olduğundan daha dolgun ve kalın görünmesi için yapılan estetik operasyonların yanı sıra doğal yöntemlere de başvurmaktalar. İnce dudak yapısına sahip olan bayanların dudaklarını daha kalın göstereceği pek çok ipucu mevcuttur. Dudaklarını daha dolgun göstermek isteyen bayanlar son yılların popüler olan bazı makyaj hilelerine başvurarak ayna karşısında daha güzel sonuçlara sahip olabilir ve makyajlarını tamamlayabilirler.

Son yıllarda dolgun dudaklar makyaj trendleri arasında yerini alan detaylardan biridir. Eğer siz de estetik yaptırmak istemiyorsanız, dudakları dolgun gösteren makyaj teknikleri ile birçok dünyaca ünlü bayan gibi dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Bunun için çeşitli operasyonlar yaptırmak yerine, sadece makyajla dudakları büyütmek mümkündür.

İnce dudaklı bayanların dudaklarını daha kalın ve dolgun gösterebilecekleri makyaj teknikleri aşağıda yer alıyor:

  • Dudak kalemi kullanarak, dudaklarınızın kenarlarını çizin. Dudak kalemi renginin dudaklarınızla hemen hemen aynı tonda olmasına dikkat edin. Ardından uygulayacağınız rujla beraber, dolgun dudak görünümüne kavuşabilirsiniz.
  • Dudağınızın uç kısımlarını da dudak kalemi ile birleştirin.
  • Üst dudağınıza dudak kalemi çekerken, orta kısmı çok aşağı doğru belirginleştirmeyin.
  • Dudaklarınıza ruj sürdükten sonra bir kat dudak parlatıcısı sürerseniz, dudaklarınız olduğundan daha kalın ve dolgun bir görünüm kazanır.
  • Ruj üzerine uygulanan dudak parlatıcısının mat olmamasına dikkat edin.
  • Ruj seçiminde canlı, koyu tonlarda ve parlak renklere yönelmenizi tavsiye ederiz.
  • Her hafta düzenli olarak dudak peelingi yapmanız, dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlayan püf noktaları arasındadır.
  • Dudak makyajı öncesinde dudaklarınıza kapatıcı veya pudra sürmenizi tavsiye ederiz. Ardından dudak kalemi ve rujla makyajınıza devam edebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status