2021-2022 Sonbahar – Kış Saç Renkleri Nelerdir?

Sonbahar geldi, geçmek üzere ama modasının etkisi hala sürüyor. Havalar soğudukça saç renklerimiz ısınmaya başlıyor. Sonbaharın sarartıp kızarttığı yapraklardan esinlenen saç modasını kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

2021- 2022 sonbahar-kış renkleri nelerdir?

Çikolata tonlarında renkler bu mevsimin modası. Hemen hemen her ten rengine ve saç modeline de yakışıyor. Çikolata leylak saç rengi ile saçlarınızı ve kendinizi ısıtabilirsiniz.

Yerini ombreye kaptıran röfleler sahalara geri döndü! Saçlarınızı tamamen boyamak istemiyorsanız, saçınıza ve teninize uygun renklerde röfle yaparak da havanızı değiştirebilirsiniz. Küçük adımlarla yapılan farklılar daha hoş ve değişik bir hava katacaktır.

Pek çok insan için modası geçmeyen kızıl renk tonları, bu sene de iddiasını sürdürüyor. Kızıl da sarı gibi iddialı bir renk olduğu için her ten rengine ve saç modeline gitmeyebilir. Ama bu iddiayı taşımaya hevesliyseniz, vakit kaybetmeden saçlarınızda değişiklik yapın.

Kışa yaklaştıkça siyah ve tonları da moda olmaya başladı. Siyahın iddiasını taşımak da biraz zordur. Eğer çok beyaz bir tene sahipseniz, saçlarınızı koyu bir siyaha çevirmekten kaçının.

Kendinize, ten renginize ve tarzınıza en uygun olan rengi seçip değişim için harekete geçin!

Kendi sorularınız, deneyimleriniz ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden okuyucularımız ile paylaşabilirsiniz.

Önerilen Makaleler:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status