Sevgililer Günü İçin Saç Modelleri

Sevgililer Günü’ne az kaldı! Ne giyeceğinizi, saçınızı nasıl yapacağınızı şimdiden düşünmeye başladığınıza eminiz. Bu yüzden işlerinizi kolaylaştıracak harika saç modelleri önereceğiz. Üstelik evde kendiniz de yapabilirsiniz.

İşte, Sevgililer Günü için saç modelleri:

Gül figürlü örgü:

Bunun için aşağıdaki resimde bulunan aşamaları kolaylıkla uygulayarak saçlarınızı örüp yine saçlarınızdan gül figürü yapabilirsiniz. Orta ve uzun saçlar için oldukça ideal ve romantik bir modeldir.

Sevgililer Günü söz konusu olunca kalp figürünü kullanmadan olmuyor. Saçlarınızla kalp şeklinde bir saç modeli yaparak romantik havanızı arttırabilirsiniz.

Örgüyle saçlarınıza romantik hava vermek her zaman en kolayıdır. Bu yüzden saçlarınıza örgü ile bant yapıp alt kısımları dalgalı ya da düz bırakmayı da tercih edebilirsiniz.

Kısa saçlıysanız, saçınızı ortadan ya da yandan ayırarak tek bir tarafta örgü ile şerit yapın. Alt kısımları da maşayla dalgalandırın ya da düz bırakın.

Tüm bu modellerin yanı sıra, saç aksesuarlarıyla da şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Tüylü, taşlı ya da boncuklu tokalarla saçlarınızı süsleyin ve güzelliğinizi ortaya çıkarın.

Kendi sorularınız, deneyimleriniz ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden okuyucularımız ile paylaşabilirsiniz.

Önerilen Makaleler:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status